Vinduespudser odense


- Du gider ikke selv, så lad mig gøre det!

Servicer


Her kan du læse lidt omkring de forskellige typer vinduespolering jeg tilbyder, og hvad jeg laver af ekstra servicer.

Vinduespolering af private


Vinduespolering for private er en meget stor del af mit arbejde. Jeg har en stor fast kundekreds i byerne Odense og omegen, Munkebo og Kerteminde. Jeg tager gerne mere arbejde ind i disse områder. Da jeg kørre i alle disse byer hver uge, har jeg mulighed for at være meget fleksibel. Det kunne være hvis en kunde gerne vil vente en uge med poleringen, på grund af renovering rundt om huset. Så har jeg mulighed for bare at rykke det til ugen efter. Eller hvis en kunde skulle ønske at få en ekstra polering, måske fordi de holder et arrangegemant i huset, så er jeg altid lige i nærheden og kan hurtigt komme forbi. Det mest normale for private kunder er at have en fast aftale om at jeg kommer og pudser, enten hver 4 eller 8 uge. Indvendig vinduespolering tager jeg mig selvfølgelig også af når det er nødvendigt.

Vinduespolering for erhverv


Jeg tilbyder også vinduespolering for virksomheder. Det kan være alt fra store kontor bygninger, til små butikslokaler, intet er for stort eller småt til at jeg kan tage mig af det. Når det drejer sig om større erhverskunder er området jeg pudser i udvidet til hele fyn. Jeg tager mig af alle opgaver, som normal udvendig vinduespolering, indvendig polering og polering af mellemglas(internt glas) i bygningerne. I kan forvente et proffesionelt samarbejde, og et proffesionelt stykke arbejde leveret. Hvis firmaet består af flere bygninger, kan vi også lave en delaftale på dem. Eksempel: adminstrationsbygningen pudses hver 4. uge hvor produktion måske kune tages med hver 8. eller 12. uge

Afrensning


Nogle gange kan der være ting der sidder så godt fast på ruden at det simpelthen ikke kan pudses væk. Det kan være kalk pletter, maling, eller andet skidt fra f.eks en renovering af huset. Her vil der være brug for en afrensning af ruden. Jeg gør alt hvad jeg kan for at dine ruder skal se ud som var de nye.